tisdag 20 september 2016

September

Att skriva i bloggen glöms bort väldigt ofta märker jag. Har en ledig dag och sitter hemma och tittar på Glee säsong 3, dricker cola zero och muffins. Underbart att få vara lite själv och synda med gottigott mitt på dagen. Har just varit på en skogsprommis med vovven, snacka om att hon älskar att springa i skogen och jaga löv och pinnar =) Första löpet har hon oxå...snart gått 2 veckor...så drygt 1 vecka kvar då...

Förra helgen var vi på bröllop i Arboga och då var Izzy hos sin uppfödare och fick leka med sin mor och andra hundar. Det gick jättebra och hon trivdes bra därute i skogen med hundgård och stor tomt. Längtar så tills vi får egen tomt där hon kan springa fritt =)

Har jobbat i helgen...fick hoppa in extra i lördags..först 07-14.30 och även 21-05... rätt segt..sen även söndag natt. Skulle egentligen på utvecklingsdag på fredag men fick skjuta upp den dagen då jag jobbar natt torsdag.

Var på tränarmöte i handbollen igår, dags att engagera sig snäppet mer! Ska även gå funktionärsutbildning, då det fattas en hel del människor till detta.

Nej nu ska jag fortsätta slappa vidare och sen blir det städa litegranna och vika tvätt...denna eviga tvätt som aldrig tar slut.
Bye

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar