onsdag 18 januari 2017

2017

Redan 2017! Tiden går verkligen fort. Nytt år... 2016 är över. Det har varit ett händelserikt år. Vi har blivit husägare bland annat! En villa lite utanför mariefred. Det är stort och rymligt! Perfekt för vår familj o framförallt för vovven!

Jobbar fortfarande natt... snart har det gått 1 år! Jisses...många som trodde att jag inte skulle fixa det... men det har gått bra! Hoppas att det fortsätter gå bra! Händer mkt på jobbet oxå.. många sjuksköterskor som säger upp sig hela tiden... galet hur det blivit inom vården! Det finns väldigt många möjligheter för denna yrkeskategori... därav lätt att söka och få ett nytt jobb. Inget för mig för tillfället iallafall!

Börjar tröttna på kylan o snön.. längtar till värme o sol! Att gå ut med linne o shorts o njuta av värmen! Ska bli härligt att få tillbringa våren och sommaren i villa med stor tomt! Å så jag längtar!

Följer just nu en serie som heter Touch den är ringt bra! Samtidigt är det New girl säsong 5... o shooter. Netflix har många bra serier!

Liten uppdatering iallafall!
Snart dags att sova!

Gonatt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar